Sign Up | Log In

Home | My Home | Discuss | Contact


 


Lekker de stad in | PamB23 | 6

 

Marco had ondertussen een glanzend zwarte string ook van rubber met een ovaal open kruisje gevonden. Hij stelde voor dat aan te doen onder dat korte rokje, dat maakte alles nog veel spannender. Marco haalde ook een paar zwarte geisha balletjes aan een koortje tevoorschijn.
Hij stelde voor om die in haar kutje te doen waardoor van binnen alles heerlijk zou worden. Dat vond ze wel een heel lekker idee, maar dan moest hij ze erin doen. De dag werd voor Marco mooier dan hij ooit had kunnen denken. Ze gingen samen het pashokje in. Ze deed het slipje aan en liet haar schaamlippen prachtig zien door het open kruisje. Marco was om de balletjes in haar kut te kunnen doen op zijn hurken gaan zitten. Hij zat met zijn gezicht recht voor haar kut en zag dat ze die helemaal kaal had geschoren. Er was geen stoppeltje te zien. Weer was ze de meest opwindende vrouw die hij zich kon voorstellen. Hij zag haar schaamlippen glinsteren, ook haar liet het niet onberoerd. "Doe ze er maar in", zei ze. Waar hij eerder aan had gedacht kon hij nu doen. Hij liet zijn handen vanaf de bovenkant van haar laarzen over haar bovenbenen glijden tot hij was aangekomen bij haar billen. Hij liet zijn vingers onder langs haar billen glijden en langs de rand van het slipje. Terwijl hij dat deed hoorde hij haar zachtjes kreunen.
Toen streelde hij haar schaamlippen en duwde voorzichtig de balletjes naar binnen, waarbij zijn vinger ook deels mee naar binnen gleed. Terwijl dat gebeurde hoorde hij haar kreunen. Omdat hij nog op zijn hurken zat was haar kut precies voor zijn mond. Opeens kwam ze daarmee zo dicht bij, dat ze haar kutlippen tegen zijn mond duwde. Dat was heerlijk. Deze vrouw die er zo prachtig, sexy uitzag, duwde haar kut tegen zijn mond. Direct begon hij haar met zijn tong te strelen. Zijn tong gleed tussen haar schaamlippen door, draaide kringetjes om haar klitje, en gleed zover als het kon bij haar naar binnen. Ondertussen kreunde ze van genot. Hij likte haar uitgebreid en
streelde ondertussen haar bovenbenen en haar lekkere billen. Marco hoorde hoe ze steeds meer begon te kreunen en voelde hoe ze haar kut over zijn tong bewoog. Het duurde dan ook niet lang dat ze heerlijk klaar kwam. Ze schokte van genot. Ze zei: "Dat wil ik straks nog een keer". Daar was Marco het helemaal mee eens. Na even vonden ze dat ze toch de paskamer uitmoesten. Het rokje was maar net lang genoeg om haar billen te bedekken. "Dat is lekker zo", zei ze, "Wat een lekker idee en gevoel met die trillende balletjes in mijn kut met dat open slipje onder zo'n kort zwartglanzend rokje". "En je hebt er ook nog zo lekker aan gelikt." Marco zei dat hij het ook heel lekker vond. Ze moesten afrekenen. Marco stond erop dat hij dat deed. Hij mocht er ook naar kijken.

 

Waar gaan ze heen?


          De winkel uit ...

 
 
 

view story map | bookmark thread | report thread

Login or Signup